SBU tisdagslunch 1 november: Samhällsbyggandets Regelforum

Framtidens byggregler ska främja hållbarhet och innovation. Samhällsbyggandets Regelforum lägger grunden för en ny långsiktig rollfördelning, där sektorns aktörer tar ett aktivt ansvar för standardisering och utveckling av regler och branschöverenskommelser.

Det kommer att etableras fokusgrupper och arbetsgrupper inom olika områden och det är öppet för alla som vill bidra till arbetet. Under detta lunchseminarium kommer Mårten Lindström som är projektledare att berätta om vad som är på gång den närmaste tiden och hur forskare och andra aktörer kan vara en del i Samhällsbyggandets Regelforum.

Seminariet äger rum på Zoom. För att delta, fyll i din e-postadress på länken här.

Det här inlägget postades i Nyheter, Startsida. Bokmärk permalänken.