Välkommen till Sveriges bygguniversitets Högskolekonferens 2022

Välkommen till Sveriges bygguniversitets Högskolekonferens 2022

När: 24-25 augusti (lunch till lunch)

Var: Piteå Stadshotell

Anmälan: Senast 10 juni till: hans.bagge@byggtek.lth.se

Högskolekonferensen är Sveriges bygguniversitets eget forum för aktuella frågor och utmaningar. Konferensen genomförs under två dagar för att ge utrymme för informella diskussioner. Årets konferens kommer att ha två teman: (1) Hur kan vi minska byggfelen och (2) Undervisningsformer post Corona – hur tar vi vara på erfarenheter. Sveriges Bygguniversitet bekostar övernattning och anordnar en busstransport från Kallax/Luleå till Piteå. Vi rekommenderar att resor bokas i god tid eftersom det är begränsat med resealternativ.

Det här inlägget postades i Nyheter, Startsida. Bokmärk permalänken.