SBU seminarium tisdagslunchen 2 november: Digitalisering och elektrifiering av vägtransporter – Exempel på utveckling i Skellefteå i anslutning till Northvolts etablering

Stora industrisatsningar sker för närvarande i norra Sverige, med tillkommande transportflöden. Det ger möjligheter till samverkan för utveckling av smarta framtida transportlösningar. Under detta lunchseminarium kommer Maria Öberg, Magnus Palm och Peter Smeds från Trafikverket berätta om väg 372 som går mellan Skellefteå och Skelleftehamn. Vägen ansluter till industriområdet där bl.a. Northvolt finns och den föreslås bli en innovationsarena eller samverkansarena för uppkopplade, elektrifierade och automatiserade transporter.

Seminariet äger rum på Zoom. För att delta, fyll i din e-postadress på länken här.
Länk till eventet kommer några timmar innan vi startar.

Kommande seminarium planeras för hösten:
7/12 kl. 12-13 – Tema ej klart

Vänliga hälsningar
Hans Bagge
SBU koordinator

Det här inlägget postades i Nyheter, Startsida. Bokmärk permalänken.