Högskolekonferensen 2020 – Anmäl dig nu!

Högskolekonferensen 2020 äger rum 19-20 augusti på Piteå Stadshotell i Piteå. Sveriges Bygguniversitet står som brukligt för förtäring och övernattning för samtliga deltagare. Välkommen med din anmälan här senast 8 juni!

Fokusområden för Högskolekonferensen 2020 är
• Digitalisering/effekter av corona på utbildningen
• Fort- och vidareutbildning
• Hållbarhet – idéer till nya FoU-projekt
• Boverket och nya byggregler
• Praktik, examensarbeten & industridoktorander

Se fullständigt program här.

På grund av situationen med coronaviruset är det osäkert om vi kan genomföra konferensen på det här sättet. Blir vi för få deltagare eller om fortsatta mötes- eller reserestriktioner råder kommer vi att genomföra en digital halvdagskonferens den 19 augusti.

Vi behöver ha ev. avbokning från konferensen senast 15 juli. Avbokning efter 15 juli leder till att kostnader faktureras i efterhand. Inga kostnader faktureras utifall konferensen ställs in.

Resa till Piteå
Tåg från Göteborg: Avg. 18.29, byte i Älvsbyn 09.37 till buss, ank. Piteå 11.05.
Tåg från Lund: Avg. 16.19, byte Sthlm 21.08 till nattåg
Tåg från Stockholm: Avg. 21.08, byte i Älvsbyn kl. 09.37 till buss, ank. Piteå kl. 11.05.

Varmt välkommen med din anmälan här senast 8 juni!

Pär Johansson, Koordinator SBU
par.johansson@chalmers.se

Det här inlägget postades i Nyheter, Startsida. Bokmärk permalänken.